Om os

Mød teamet bag GoLearn

Vi brænder for online kurser

ET PAR ORD OM OS

Vores rejse

I februar 2017 lancerede to iværksættere en dansk platform for salg af online kurser. I dag er over 1.100 danske virksomheder tilmeldt og GoLearn har fået millioninvesteringer af bl.a. serie-iværksætteren, Martin Thorborg. Der er i alt set over 500.000 minutters video på GoLearn og kurserne bliver bl.a. anvendt som pensum på IBA erhvervsakademi.

Vi spiser online kurser til
morgen, middag og aftensmad

Her kan du møde motoren bag hele vores e-læringsmaskineri, nemlig Team GoLearn. Vi arbejder altid på at levere de bedste online kurser til dig. Ganske enkelt fordi vi ikke kan få nok af det.

Telefon: 7060-5558

(man- til fredag kl. 09:00-16:30)

OM GOLEARN

Startup kultur med rutinerede kræfter bag roret

Den vigtigste del af vores DNA er iværksætter-mindsettet. Vi har en vision om at udvikle hurtigt og konstant udfordre den eksisterende måde at tænke e-læring på. Men selvom iværksætter-mindsettet gennemsyrer alt, hvad vi laver, så er der rutinerede kræfter bag selskabet, bl.a. serie-iværksætteren, Martin Thorborg.

Martin Thorborg

Serie-iværksætter og partner i GoLearn

KONTAKT OS

Brug for hjælp?

Address: Telefonvej 6,
2860 Søborg

Email: kontakt@golearn.dk

CVR: 38624598

Telefon: 7060-5558
man- til fredag kl. 09:00-16:30

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os (og kommer du en dag forbi Søborg, så kig gerne ind). Vi glæder os til at høre fra dig.

BLIV UNDERVISER HOS GOLEARN

Er du ekspert i dit felt?

Hej, vi er altid på udkig efter spændende undervisere, der brænder for deres felt. Hvis du kunne tænke dig at høre mere om muligheden for at blive underviser på GoLearn, så send os en besked.