Online marketing instruktør: Bliv instruktør og del din viden

Bliv instruktør

[ultimate_spacer height=”90″]

Bliv en del af instruktørholdet

På GoLearn har vi samlet Danmarks førende eksperter inden for online markedsføring. De bidrager hver med et eller flere kurser inden for deres respektive ekspertiseområde, brænder for deres emner og er dertil dygtige formidlere, der kan tryllebinde et publikum.

Vi søger altid kvalificerede instruktører med passion for at dele deres ekspertise og viden med det danske erhvervsliv. Som instruktør på GoLearn bliver du stærkt profileret blandt branchens førende eksperter og får dertil en ekstra indtægt – alt sammen mens du hjælper vores brugere med at nå deres faglige læringsmål.

Hvis du er førende specialist inden for online markedsføring, brænder for dit emne og har lyst til at formidle det til et større publikum, ser vi frem til at høre fra dig via kontaktformularen nedenfor.

Bliv kontaktet

[ult_tab_element main_title_typograpy=”” main_desc_typograpy=””][single_tab title=”Krav til Instruktøren” tab_id=”1575378696182-10″]

GoLearn’s største krav er, at du er specialist i et område inden for online markedsføring, brænder for det og er en dygtig formidler, der gerne vil hjælpe andre til at lære. Dertil er det et plus, hvis du har erfaring med at holde oplæg eller fysiske kurser.

Som instruktør skal du være klar på at sammensætte dit undervisningsmateriale i overensstemmelse med GoLearn’s retningslinjer for kursusdesign, som er udarbejdet i samarbejde med tidligere leder af Det Nationale Videncenter for e-læring, Lise Steinmüller.

Du får selvfølgelig kyndig assistance fra en af GoLearn’s projektledere, som har indgående kendskab til e-læring, og som kan rådgive dig omkring din disposition, give tips til videooptagelse og besvare tekniske spørgsmål omkring udarbejdelsen af dit online kursus.

Såfremt du ønsker det, stiller vi desuden studie til rådighed for dine optagelser.

[/single_tab][single_tab title=”Økonomi” tab_id=”1575378696250-2″]

Som instruktør på GoLearn bliver du afregnet efter “Spotify-modellen”: En fast andel af vores samlede omsætning går til en instruktørpulje, som fordeles blandt alle instruktører baseret på, hvor meget hver enkelt instruktørs kursus er blevet set.

Det betyder, at jo bedre dit kursus er, og jo mere det dermed bliver set – jo bedre indtjening får du.

Vil du vide mere om muligheden for at blive instruktør? Så udfyld formularen her på siden eller kontakt Carina Skouboe på telefon 70 60 55 58 eller mail: carina@golearn.dk.

[/single_tab][/ult_tab_element]